Naleśniki po ukraińsku
W mojej kuchni lubię eksperymentować w taki sposób, żeby wykorzystać jakiś składnik danej potrawy do zupełnie innego dania. Tym razem …
Gotuj z rodziną – sprawdzone przepisy
kulinarny blog osobisty
W mojej kuchni lubię eksperymentować w taki sposób, żeby wykorzystać jakiś składnik danej potrawy do zupełnie innego dania. Tym razem …
Kilka dni temu robiłam na obiad bataty faszerowane http://gotujzrodzina.pl/2018/01/15/bataty-faszerowane/. Ponieważ zostało mi kilka sztuk, postanowiłam je wykorzystać w troszkę inny …
U nas w domu wszyscy kochają cebulę w różnej postaci. Już będąc dzieckiem, w okresie jesienno – zimowym rodzice uodparniali …
Pierwszą tartę jadłam dawno. Był czerwiec 1997 r. czyli blisko dwadzieścia lat temu… Przygotowywałam się do egzaminów na studia. Mieszkałam …
Z farszem kapuściano – grzybowym wiążą się wspomnienia. Gdy z bratem byliśmy młodsi, najczęściej spędzaliśmy Wigilie u babci – mamy …
Od dzisiaj na blogu www.gotujzrodzina.pl będę umieszczać wybrane potrawy, które goszczą na naszym stole wigilijnym. Oczywiście wszystkie będą postne zgodnie …